Ibland bara känner vi att vi behöver en förändring i vardagen, något behövs helt enkelt förändras. Känns din lägenhet lite tråkig? Har det alltid varit samma färg i din lägenhet? Då är det kanske dags för en lägenhetsmålning för att pigga upp vardagen. Vi är en firma som har utfört lägenhetsmålning under många år. För oss finns det inget viktigare än att att våra kunder är nöjda. Därför ser vi detta som ett samarbete mellan oss – så berätta för oss hur vi kan hjälpa dig.

Att måla din lägenhet är ett perfekt sätt att skapa en ny lägenhet utan att det kostar allt för mycket för dig. Lägenhetsmålning ger ditt hus en ny karaktär och ett nytt utseende. Dessutom kan det göra att din lägenhet får ett högre värde i framtiden. Målning är utan tvekan en investering för framtiden.

Anställ oss för att utföra arbetet

Lägenhetsmålning kanske låter som ett enkelt jobb – men det krävs mycket mer än att bara slänga på lite färg på väggarna. Det krävs att förarbetet utförs på ett korrekt sätt så att färgen sätter sig rätt och snyggt. Lägenhetsmålning kräver dessutom mycket tålamod och att du inte slutar mitt i arbetet. Därför är det värt att anställa en professionell målare för din lägenhet. Detta är vad vi kan erbjuda dig. När du anställer oss för din lägenhetsmålning kan du vara säker på att jobbet blir utfört på ett professionellt sätt. Vi finns här i alla steg på vägen.

Glöm inte bort ROT-avdraget för lägenhetsmålning

ROT-avdraget gäller för våra tjänster och detta kommer dras av direkt på din räkning. Det är ett skatteavdrag som gäller upp till 30 % av arbetskostnaden. Detta gäller upp till 50 000 kronor per person i hushållet. Du behöver heller inte göra något själv utan vi gör arbetet åt dig. Beloppet dras direkt av från din räkning.

Om du vill ha mer information om våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att hör ifrån dig! Vi erbjuder också en kostnadsfri offert när du kontaktar oss.