Behöver du hjälp med renovering eller målning? Då är vi företaget för dig, med över 30 års av erfarenhet inom industrin vet vi hur vi kan göra det enklare för dig. Du berättar din vision för oss och vi ser till att den blir verklighet. Vi är dessutom medlem i Måleriföretagen så du kan lita på att vi är ett företag som enbart erbjuder tjänster av högsta kvalitet.

Våra tjänster

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss – vi älskar alla sorters av projekt. Vi kan göra allt för dig. Vi vill att du ska känna dig trygg med oss och därför finns vi alltid där för dig för att svara på dina frågor. Vi kan hjälpa dig att renovera gamla hus och lägenheter. Vi kan ser till att ett gammalt hus behåller sin tidigare charm, men samtidigt får en välbehövd renovering. Att måla eller tapetsera ett hus kan förändra ett hus och dessutom öka värdet på det. Att anställa oss som din målare är att göra en investering i framtiden.

Om du vill veta mer om våra tjänster är det bara att höra av dig till oss. Vi erbjuder dessutom en kostnadsfri offert åt våra kunder.

Nöjd kund garanti

Vi erbjuder självklart även en nöjd kund garanti – om du inte är nöjd kommer vi att fixa det! För våra tjänster gäller även ROT-avdraget som kan vara så mycket som upp till 50 000 kronor per år och per person i hushållet.