Västerhaninge Måleri AB

Varmt välkommen till oss på Västerhaninge Måleri AB! Vi är en målerifirma som du kan vända dig till för att få hjälp med flera olika typer av måleriarbeten. Detta inkluderar bland annat lägenhetsmålning, målning av andra sorters bostäder, fönstermålning, trapphusmålning, fasadmålning och kontorsmålning.

Vårt främsta mål är att tillgodose kundens önskemål genom att utföra ett effektivt arbete med utmärkt kvalitet och säkerhet i fokus. Vi strävar även efter att vara en hållbar målerifirma som är måna om att tänka miljömässigt. Vilken typ av målning som du än behöver hjälp med är det helt enkelt bara att vända dig till oss så kan vi garantera dig ett hållbart resultat som du kommer att bli mycket nöjd med!

Våra målare

Samtliga våra målare här på Västerhaninge Måleri AB har rätt utbildning samt lång erfarenhet vilket innebär att de kan förse dig med den utmärkta service de kan. Det är helt enkelt våra målare som gör oss till det företag vi är. Tveka inte på att anlita oss om du vill kunna ta del av deras kompetens!

Lägenhetsmålning bäst Stockholm

Vår adress

Vi på Västerhaninge Måleri AB har Ringvägen 35 i Västerhaninge som vår adress. Vi erbjuder våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Oavsett vilken del av staden och dess omnejd som du är baserad i är du därför varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du är intresserad av vår service!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify