Våra måleriarbeten

De typer av måleriarbeten som vi erbjuder inkluderar bland mycket annat de nedan.

img

Lägenhetsmålning

Är det dags för att måla om din lägenhet? Behöver du vår hjälp med det? Det är i så fall något som du kan kontakta oss om. Vi målar alla delar av din lägenhet i den eller de färger du föredrar. På så sätt kan vi göra den till en fin och trivsam plats där du kan spendera mycket tid.

img

Målning av andra bostäder

Lägenheter är inte den enda typen av bostäder som vi kan hjälpa dig med att måla om. Vi kan nämligen även hjälpa dig med flera andra typer, till exempel villor och radhus. Vad för sorts bostad du än bor i är det bara att höra av dig till oss om du vill måla om den.

img

Fasadmålning

Har du en fastighet? Behöver fasaden på den målas om? Då är också det något som vi utan några som helst problem kan göra åt dig. Vi ger dig en ny och fräsch fasad som gör att man får ett bra första intryck av din fastighet.

img

Kontorsmålning

Kanske är du istället egenföretagare och behöver hjälp med att måla om ditt kontor? Inga problem, även det är något som vi kan göra åt dig. Vi kan till exempel göra det under en helg så att det inte behöver påverka dig och dina anställda medan ni arbetar.

img

Trapphusmålning

Ett välmålat trapphus är välkomnande för både boende och gäster. Av den orsaken behöver trapphus med jämna mellanrum rustas upp genom bland annat målning.

img

Fönstermålning

Ett nymålat fönster är både snyggare och mer hållbart. Vi kan hjälpa dig med att måla och renovera dina fönster när de börjar se gamla och slitna ut.